ALU program 2019-05-10T13:46:48+00:00

ALU

STAVBNO POHIŠTVO

NA KRATKO

Izdelujemo in vgrajujemo ALU stavbno pohištvo. Vse elemente izdelujemo po meri. Pri izdelavi ALU oken uporabljamo profile znanega proizvajalca ALUK. Poleg oken izdelujemo tudi vhodna vrata, zimske vrtove, zasteklitve balkonov, vetrolovov in alu fasad. Za vse vam nudimo garancijo.

VGRAJUJEMO SOFTLINE IN INFINIUM SERIJE

MAKSIMALNO UPOŠTEVAMO VAŠE ŽELJE

Vse naše stavbno pohištvo izdelamo po predhodnih meritvah na objektu, kjer se dogovorimo tudi za

BARVO
(možne imitacije lesa)

SENČILA
(rolete, komarniki, žaluzije)

NAČINE ODPIRANJ
(drsna ,krilna, kip ali hks oz. izvlečno drsna balkonska vrata)

Skratka maksimalno lahko upoštevamo vaše želje glede izdelave. Nato izdelemo predračun, kjer natančno določimo ceno izdelave in montaže na objektu. V primeru, da vam vse ponujeno ustreza, poskušamo kar najhitreje zadovoljiti vašim željam.

VZDRŽEVANJE

Barva našega ALU stavbnega pohištva je dobro obstojna, površine zato ni potrebno vzdrževati z raznimi premazi. Priporočamo le občasno čiščenje. Vgradnjo naših oken iz aluminija je dolgoročna investicija, ker aluminij ohranja strukturne lastnosti bistveno dlje kot ostali materiali. Zaradi obdelave površine je dobro obstojen in odporen na neugodne vplive iz okolice.

IZDELAVA

ALU stavbno pohištvo izdelujemo iz profilov ALU-K. ALU-K ima celovito ponudbo najkvalitetnejših sistemov za stavbno pohištvo. https://www.aluk.com/ . Izjemoma izdelujemo tudi schuko alu stavbno pohištvo. https://www.schueco.com/

ZASTEKLITEV

Omenjeno stavbno pohištvo, zasteklimo z večslojnimi stekli, različnih debelin in toplotnih prevodnosti, lahko z vstavljenimi križi. Ponudimo lahko tudi taka ki so temnena, peskana, satinirana, enostransko prehodna za svetlobo,…protistrelna in požarno varna.

POLNENJE

Vsa termopan stekla z dvema, tremi ali več stekli, se polnijo s plinom, ki še izboljša toplotno izolativnost stekel.

RAL LESTVICA

ALU stavbno pohištvo vam dostavimo in zmontiramo v barvi, ki jo izberete iz celotne RAL lestvice.