Vhodna vrata 2018-07-24T08:48:19+00:00
Vhodna vrata

VHODNA VRATA

STAVBNO POHIŠTVO

NA KRATKO

Prvi vtis vsakega obiskovalca so vhodna vrata in zato so zelo pomembna. Vhodna vrata so zelo pomemben del zunanjega izgleda vsake stavbe in pri varnosti, saj kvalitetna vhodna vrata nepridipravom preprečijo vlom.

Vabimo vas k ogledu naše ponudbe, izdelajte si predračun in se pravilno odločite. Ponujamo vam bogato paleto različnih modelov vhodnih vrat glede na velikost, barvo, dodatke in ceno. Široka paleta vhodnih vrat bo zadovoljila še tako zahtevne kupce. Vhodna vrata so lahko sestavljena na vec načinov in sicer iz

– ALU profilov, polnil in stekel

– v ALU/PVC konstrukcijo je vložen dekorativni panel iz plastike ali aluminija

V vrata je lahko vgrajenih več načinov zaklepanja (enotočkovno, večtočkovno,elektro…) odklepamo pa lahko z kljuko, varnostim ključem, z prepoznavanjem prstnega odtisa, šifro ali mobitelom, ….Skratka če tudi imate nenavedne želje, obrnite se na nas in če je le možno vam izdelamo vrata po vaših željah.

NAŠI PARTNERJI

IZDELAJTE SI PONUDBO VHODNIH VRAT

Na tej strani imate tudi možnost dobiti informativen predračun za enokrilna bela vrata širine od 80-115 in višine 190-222 cm.
Predračun za vhodna vrata si izdelate tako, da z miškinim kazalcem kliknete na željeni tip vrat. Odpre se obrazec s predračunom in na dnu obrazca podstran z slikami izvedenk tega tipa.

V obrazcu ponudba izberete željeno izvedenko in ali želite demontažo ter kakšno dodatno opremo. Spodaj vam računalnik z pomočjo cenikov izračuna skupno ceno z davkom. Ta predračun velja v primeru,da so podatki točni in da niste oddaljeni od nas več kot 20 km.V primeru da ste, se končni ceni dodajo še minimalni potni stroški. Seveda pa so možni tudi popusti (količinski, zimski) in izdelava vrat po vaših predlogah in željah, tudi v imitaciji lesa (ali barvah iz RAL karte). Zato nam vaše želje vpišite v obrazec PONUDBA, sporočite na Info@alu-remskar.com ali gsm 031 886 970. Radi vas bomo obiskali, opravili izmere in vam izdali dokončen predračun, v roku treh tednov po potrdilu (plačilu avansa) vašega naročila, pa nova vrata vgradili v vaš objekt.

KLIKNITE ZA IZDELAVO PONUDBE