PVC program 2018-07-24T08:47:06+00:00

PVC

STAVBNO POHIŠTVO

NA KRATKO

Prednost izdelave PVC oken je v samem materialu. PVC okna in PVC stavbno pohištvo so narejena iz umetnega materiala, ki se enakomerno razteza po celotni površini tesnil, kar zagotavlja dobro izolacijo. Materiali so UV obstojni in s časoma ne izgubija barve ali rumenijo. Dodatnega vzdrževanja in barvanja PVC okna in ostalo PVC stavbno pohištvo ne potrebujejo, tako da lahko brezskrbno uživate v drugih stvareh.

VGRAJUJEMO PVC OKNA SISTEMOV VEKA IN SALAMANDER

PROFILI

Stavbno pohištvo je izdelano iz profilov priznanih proizvajalcev

Toplotna izolacija po DIN 4108 in EnEV

Protihrupna zascita VDI 2719 SSK, SSK II do V

Protivlomna zascita po DIN ENV 1627-1630 do razreda odpornosti 2

VZDRŽEVANJE

Dodatnega vzdrževanja in barvanja PVC okna in ostalo PVC stavbno pohištvo ne potrebujejo, tako da lahko brezskrbno uživate v drugih stvareh.

PROFIL

Naša okna so izdelana iz profila s petimi komorami in s kovinsko ojačitvijo, ki skupaj s termopan steklom k=1.1w/m2K, okovjem in zatesnitvijo ponuja stavbno pohištvo moderne zasnove in dobre kvalitete za ugodno ceno. Ponujamo tudi okna višje in boljše kvalitete.

PO MERI

Vsa okna, balkonska in vhodna vrata, zimski vrtovi, panoramske stene so izdelani po meri, na podlagi predračuna, kjer je upoštevana (glede na vašo željo) barva profila, senčila ter dobava in vgradnja polic.

DOBAVA

Dobava in montaža oken je po ustrezno potrjenem predračunu 7-20 dni

DODATNO

Po končani montaži vam lahko na vašo željo manjše poškodbe na zidovih, ki so neizbežne pri demontaži starega stavbnega pohištva, sanira zidar-malar (naš izvajalec), mi pa vam pospravimo in odpeljemo na deponijo staro stavbno pohištvo.